DC Engineers is opgericht in 2011 en telt 168 medewerkers (2024). Onze medewerkers hebben allemaal ruime werkervaring binnen de overheid en hebben allen een afgeronde opleiding in hun vakgebied.

Wij ondersteunen gemeenten, rijksoverheden, waterschappen, provincies en andere overheidsorganisaties met het invullen van tijdelijke of moeilijk in te vullen functies.

Visie

De reden voor oprichting van DC Engineers is de veranderende vraag naar personeel. Waar in het verleden mensen jarenlang voor dezelfde werkgever werkten zien wij dat specialisten niet meer voor een werkgever kiezen maar voor een uitdaging. Laat dit laatste nu precies zijn waar wij ons in onderscheiden, het vinden van de juiste uitdaging op het juiste moment van in uw carrière.

DC Engineers wil de flexibele vraag naar specialisten betere invulling geven door een goede partner te zijn. Dit niet door het standaardiseren van processen maar juist het menselijk aspect te waarborgen.

Wij werken eraan onze opdrachtgevers beter en meer van dient te kunnen zijn. Hierbij is onze uitdaging dit voor steeds meer opdrachtgevers in diverse regio’s te mogen doen.

Werkvelden

DC Engineers is begonnen vanuit de discipline Ruimtelijke Ordening. In de loop der jaren hebben wij ons van regionale partner in de Ruimtelijke Ordening ontwikkeld naar alle facetten binnen de Overheid op een landelijk niveau. Of het nu gaat om vaste functies, interimmers of tijdelijke ondersteuning, DC Engineers pakt de uitdaging aan en vult ze in.

Certificeringen

DC Engineers is NEN4400-1 VCU én ISO9001 gecertificeerd.

Tweede Label DC Professionals

Gezien de ontwikkelingen waarbij DC Engineers ook binnen andere werkvelden voor de Overheid personeel levert, dekte DC Engineers niet meer de lading. Er is gekozen om de sterke naam DC Engineers niet te veranderen maar er een tweede label aan te koppelen, DC Professionals. Hierdoor blijven wij voor onze ‘oudere’ klanten een vertrouwde naam, en hebben wij voor ‘recente’ klanten een naam die wél aangeeft wat we allemaal doen; professionals leveren voor de overheid.

Bekijk Ons Team